وب تخصصی مراقبت های ویژه پرستاری
اشتراک اطلاعات در مراقبتهای ویژه

کارشناسی ارشد رشته فوریتهای پزشکی

ريیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشكي همدان از راه اندازي رشته فوریتهای پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته برای نخستین بار در دانشکده پرستاری و مامایی خبر داد. دکتر "پریسا پارسا" اظهار كرد: این اقدام در بالا بردن سطح علمی دانشجویان و افزایش سطح مرکز فوریتهای پزشکی استان موثر است.

ایشان با بیان اینکه دانشکده پرستاری و مامایی در سال 65 به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: این دانشکده هم اکنون در سه رشته دانشجو دارد و در مقطع کارشناسی ارشد نيز دانشجو مي پذيريم.

دكتر پارسا با اشاره به لزوم راه اندازی مقطع كارشناسي ارشد رشته مامایی، عنوان كرد: با توجه به وجود مرکز بهداشت مادر و کودک در دانشکده پرستاری و مامایی طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته برای بالا بردن سطح سلامت مادر و نوزاد تلاش می شود.

رييس دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشكي همدان بر لزوم وجود نیروی کمکی در  NICU نوزادان در همدان و ایجاد مرکز ناباروری تاکید کرد. وي با بیان اینکه در مقطع PHD پرستاری یک دوره فارغ التحصیل پرستاری داشتیم، افزود: این تعداد معادل هشت درصد کل دانشجویان را تشكيل مي دهد. دكتر پارسا اضافه کرد: هم اکنون افزون بر 600 دانشجو در دانشکده پرستاری و مامایی مشغول به تحصیل هستند و در چهار رشته نيز نوگشایی داشتیم.

وي توسعه تحصیلات تکمیلی را امري ضروری دانست و گفت: لازم است برنامه‌ریزیها به گونه‌ای باشد که افراد بتوانند در سطح بالاتری مشغول به تحصیل شوند و از کاهش انگیزه افراد جلوگیری شود. دكتر پارسا بيان کرد: بايد طراحی چارت سازمانی و جذب نیروی انسانی متخصص به گونه‌ای باشد که افراد متخصص و خوبی تربیت شوند.

ایشان با اشاره به مشکل کمبود فضای فیزیکی، تصریح کرد: تعداد 21 دوره آموزشی در دانشکده پرستاری و مامایی و تعداد هشت کلاس درس در این دانشکده وجود دارد. دكتر پارسا افزود: از دیگر اقدامات انجام شده انتشار مجله علمی دانشکده پرستاری و مامایی و مقالات همکاران نقش ارزشمندی در بالا بردن سطح تحصیلات تکمیلی همکاران داشته است.

ريیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشكي همدان خاطرنشان کرد: تعداد 600 دانشجو،  29 عضو هیات علمی، شش استادیار در دانشکده پرستاری و مامایی فعالیت می‌کنند، همچنین 9 نفر دانشجوی PHD در دانشکده پرستاری و مامایی هستند که باید از این افراد در سطح مناسبی استفاده شود.



نظرات شما عزیزان:

زارعی
ساعت12:39---18 تير 1393
باقبولی نماز و روزه هاتون لطفا منابع را اعلام بفرمایید

نفیسه
ساعت17:01---8 آبان 1392
خوب اقلا منابعشو بگید

باقری
ساعت12:09---21 فروردين 1391
با سلام چرا در آزمون ارشد امسال چنین رشته ای وجود نداشت آیا آزمون جداگانه ای برای این رشته وجود دارد؟
پاسخ:شاید هنوز وارد دفترچه نشده باشه و فقط در حد تصویب باشه. شاید


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:,
ارسال توسط سعيد باباجاني-ارشد مراقبتهاي ويژهMSc
آخرین مطالب